2015-03-18

Bireyden Topluma Tanıtım Programı

Milli Eğitim Konferans Salonunda gerçekleştirilen programa çok sayıda orta ve yüksek öğrenim öğrencilerinden oluşan gençler,Stk temsilciler ve il müdürleri ve seçkin davetli konuklar katılım sağladı programda Açılış konuşması ile davetlileri selamlayan Şube Başkanı Bayram Meral Tekirdağ’daki  faaliyetlerini anlattı.200 Öğrencilik yüksek öğrenim erkek öğrenci yurdu inşaatında ilk iki bloğunun önümüzdeki eğitim yılına yetiştirileceğini ifade eden Meral ana hedeflerinin geleceğimizi emanet edeceğimiz  gençliğe hizmet olduğunu kaydetti.

Programa konuşmacı olarak Namık Kemal Üniversitesi  Rektörü Prof.Dr.Osman ŞİMŞEK  , Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Temel İslam Bilimler Bölümü  Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr. Emine NUREFŞAN DİNÇ ,İslam Tarihi ve Sanatları Bölümü Yrd.Doç.Dr.Yasemin SARI “Gençlik dönemi ve ilim konulu” sunumları ile katılarak gençlerle hasbihal ettiler.