2018-11-16

İlahiyat Fakültemiz ile Nene Hatun Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Arasında İşbirliği Protokolü İmzalandı.

16 Kasım 2018 Cuma günü İlahiyat Fakültemizde imzalanan protokol kapsamında Nene Hatun Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerinin meslekî, akademik, sanatsal, sosyal-kültürel ve yabancı dil gibi alanlarda yeteneklerinin ortaya çıkarılması ve geliştirilmesi, onlara çağımızın gerektirdiği bilgi ve becerilerin kazandırılması amaçlanmaktadır.

Ayrıca öğretmenlerin mesleki ve akademik gelişimlerinin desteklenmesi, akademisyenlerin ve öğretmenlerin karşılıklı bilgi ve tecrübe paylaşımlarında bulunulması, fakülte öğrencilerinin öğretmenlik uygulamalarına katkı verilmesi, din eğitimi ve öğretiminde ortak aklın verilerinden yararlanılmasına yönelik çalışmalar gerçekleştirilecektir.

Dekanımız Prof. Dr. Hasan KESKİN ve Nene Hatun Kız Anadolu İmam-Hatip Lisesi Müdür Vekili Kerime ATALAY, hayırlı olması dilekleriyle işbirliği protokolünü imza altına aldılar.