İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2018-09-24

DEKANIMIZIN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI



 
Sevgili Öğrencilerimiz ve Saygıdeğer Ebeveynler;
 
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Resmî Gazetenin 04.08.2012 tarihli ve 28374-2012/3363 Sayılı Kararnamesi uyarınca kurulmuş, gerek kuruluş tarihi gerekse tecrübeli ve ilmi donanıma sahip öğretim üyeleriyle oldukça genç bir İlahiyat Fakültesidir. Konusunda uzman hocalarımızın büyük bir heyecanla standartları oldukça yüksek, çeşitli ve çok yönlü bir İlahiyat Fakültesini kurmanın coşku, azim ve haklı gururunu yaşamaktadırlar. İyi yetişmiş kadromuz gerek İlahiyat dersleri gerek çok çeşitli ve güncel önemli yan dallarda sunacakları derslerle öğrencilerini en iyi biçimde yetiştirme iddiasını taşımaktadırlar. 
 
Fakültemiz gerek teorik gerek uygulamalı eğitim ve öğretim faaliyetleri yanında, akademi dünyasının önde gelen akademisyen ve ilim insanlarıyla birlikte düzenlenen ulusal ve uluslararası seminerler, çalıştaylar, konferanslar gibi çeşitli etkinlikler, etkileşim programları, özel mesleki alanlara yönelik staj, kurum içinde öğrenci çalıştırma programları, bilimsel ve sosyal projelere verilen destekler, kültürel ve sanatsal faaliyetler ve öğrenci kulüpleri ile hem kişisel gelişiminize katkı sağlayan hem de rol ve sorumluluk alarak çalışma hayatına hazırlanacağınız ortamlar sunmaktadır.
 
Sevgili öğrencilerimize, şahsım, mensubu olmak ayrıcalığını yaşadığım Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi ve fakültemiz öğretim üyeleri adına, hoş geldiniz diyor, öğretim ve eğitim, mesleki ve özel yaşamlarında başarı, sağlık ve mutluluk diliyorum.
 
Saygılarımla. 
 
Prof. Dr. Hasan KESKİN
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı