İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2020-10-14

DGS ile Fakültemizi Kazanan Öğrenciler İçin Arapça Hazırlık Muafiyet Sınavı



DGS ile fakültemize gelen öğrenciler için Arapça Hazırlık Muafiyet Sınavı 20 Ekim 2020 Salı günü 14.00'te fakültemiz binasında yapılacaktır.

Not: Sınava girecek olan öğrencilerin kendilerine ait fotoğraflı kimlik kartlarını sınav esnasında yanlarında bulundurmaları gerekmektedir.

 

20 Ekim 2020 Salı günü 14.00'te fakültemiz binasında düzenlenecek Hazırlık Muafiyet Sınavı öncesinde sınava girecek öğrencilerimizin aşağıda yer alan bilgilendirmelere göre hareket etmesi gerekmektedir.

Covid-19 Bilgilendirmesi

 
Kıymetli öğrencilerimiz, Covid-19 tedbirleri kapsamında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi olarak gerekli tüm ek önlemleri almış bulunmaktayız.
DGS geçişli hazırlık muafiyet sınavına girecek öğrencilerimizin fakülte binasına girişleri öncesinde temassız ateş ölçümleri yapılacaktır. 
-Ayrıca fakülte binasına giriş esnasında öğrencilerimizin HES Kodu paylaşmaları zorunludur.
-Öğrenciler sınavdan 15 dk öncesine kadar fakülte binasına alınmayacaklardır.
-Sınava geç kalan öğrenciler 15. dakikaya kadar sınav salonuna kabul edilecek, 16. dakika itibariyle sınav salonuna girişleri mümkün olmayacaktır.
 
 
Alınan Tedbirler
 
-Sınav sırasında oturma düzeni öğrencilerimiz arasında gerekli sosyal mesafeyi koruyabilecek şekilde düzenlenmiştir.
-Tüm personelimiz Covid-19 tedbirleri hakkında detaylı bilgi sahibidir. Maske ile sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde görev yapmaktadırlar.
-Sınav öncesinde tüm sınıflarımız, fakülte binamız ve ortak alanlar etkili dezenfektan ürünleri ile detaylı olarak titizlikle temizlenmektedir.
-Sınav öncesi bina girişlerinde maske ve el dezenfektan ürünleri sunulmaktadır.
 
Anlayışınız ve desteğiniz için teşekkür ederiz.
 
 
HES Kodu Nasıl Alınır?
"Hayat Eve Sığar" uygulamasından, e-Devlet üzerinden veya “HES” yazıp aralarında boşluk bırakarak sırasıyla TC Kimlik Numaranız, TC Kimlik Seri Numaranızın son 4 rakamını ve kod geçerlilik süresini (gün sayısı olarak) yazıp 2023'e SMS göndererek temin edebilirsiniz.
Örnek SMS: HES 12345678912 1234 90

Tüm öğrencilerimize üstün muvaffakiyetler dileriz