İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2015-10-12

Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Hasan Kamil YILMAZ'ın Fakültemizi Ziyareti



    Camiler ve Din Görevlileri Haftası Etkinlikleri kapsamında konferans vermek için Tekirdağ’a gelen Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz, Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı  Prof. Dr. Hasan KESKİN’i ve Rektörümüz Prof.Dr.Osman ŞİMŞEK’i makamında ziyaret etti.Yine Camiler Haftası münasebetiyle ilahiyat Fakültesi öğrencilerimize yönelik olarak “İslam Medeniyetinde Merhamet ve Adalet”  konulu konferans verdi.

   Öğrencilere yönelik program sonunda  Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hasan Kamil Yılmaz’a Üniversitemiz Rektör Prof. Dr. Osman Şimşek tarafından plaket takdim   edildi.

   Ziyarette Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Keskin ve Tekirdağ İl Müftüsü Mahmut Gürlen,İlçe Müftüleri ve Diyanet Eğitim Merkezi Müdürü ile Üniversitemiz İlahiyat Fakültesi akademik personeli ve Diyanet İşleri Başkanlığı temsilcileri hazır bulundu.

  Bu anlamlı ziyaretinden dolayı Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Prof.Dr.Hasan Kamil YILMAZ'a Fakülte hocalarımız tarafından teşekkür edildi ve Fakültemizden uğurlandı.