2015-04-30

TANITIM GÜNLERİ DEVAM EDİYOR

Tanıtım Günleri

Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesini üniversite adaylarına tanıtmak üzere Fakülte Dekanımız ve  öğretim üyelerimiz ikinci ziyaretlerini Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi Müdürlüğüne yaptılar.

Çorlu Anadolu İmam Hatip Lisesi konferans salonunda yapılan söyleyişide  İlahiyat Fakültesi Dekanı  Prof.Dr.Hasan KESKİN İlahiyat Fakülteleri  ve ilahiyatçıların önemi konusu üzerinde bilgi vererek fakültemizin tanıtımını yaptı.

Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Osman KARA  İlahiyat Fakültesinin tarihçesi ve eğitimi hakkında bilgiler sundu.

Temel İslam Bilimler Bölümü Başkanı Yrd.Doç.Dr.Yakup YÜKSEL İmam Hatipli ve İlahiyatçı olmanın önemi üzerinde durdu.

Dekan Yardımcısı Yrd.Doç.Dr.Yakup BIYIKOĞLU ise; İlahiyat Fakültelerinin önemi, İlahiyatçı olmanın misyonunu neyi gerektirdiğini vurgulayarak,İlahiyatçı olma sorumluluğu hakkındaki merhalelerden bahsederek öğrencilere temennilerde bulundu.Tanıtım Slayt gösrerisi ile son buldu.