2020-09-10

Zorunlu Hazırlık Sınıfı Yabancı Dil (Arapça) Yeterlik Sınavı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Zorunlu Hazırlık Sınıfı Yabancı Dil (Arapça) Yeterlik Sınavı 06 Ekim 2020'de saat 14.00’de fakülte binasında  yapılacaktır.

Sınava 2019-2020 eğitim-öğretim yılında hazırlık sınıfında başarılı olamamış öğrenciler ile 2020-2021 eğitim-öğretim yılında Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nde okumaya hak kazanmış olup, fakülteye kaydını yaptırmış öğrenciler girebilir.

Sınav için ayrıca önceden kayıt şartı bulunmamaktadır.

Sınava girecek öğrencilerin 06 Ekim 2020'de saat 13.30’da Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi binasında hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınava girecek öğrencilerin fotoğraflı öğrenci kimlik kartı veya güncel öğrenci belgesini sınav esnasında beyan etmesi gerekmektedir.

Sınav 50 sorudan oluşmaktadır ve test usulü ile yapılacaktır.

Tüm öğrencilerimize muvaffakiyetler dileriz.