2022-07-07

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Tekirdağ İl Temsilcisi Zeynep ŞENTOP ŞAHİN ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Dekanımızı Ziyaretleri

KADEM Tekirdağ İl Temsilcisi Zeynep ŞENTOP ŞAHİN ve beraberindeki KADEM İl Yönetim Kurulu Üyeleri Serra ÇELİKLER, Sümeyye TEKİN, Sema ÇELEBİOĞLU, Elif AYDIN Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN'i ziyaret ederek daha etkili işbirliği için görüş alışverişinde bulundular. Fakültemiz Dekanı Prof.Dr.Hasan KESKİN öncelikle ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek İlahiyat Fakültemizin bütün kadrolarıyla bölgemizde gerçekleşecek kadın çalışmalarına her türlü desteği sunmaya hazır olduğunu belirtti. Oldukça verimli geçen ziyarette KADEM ile birlikte  gerçekleştirilebilecek projeler ve işbirliği imkanları konuşuldu. KADEM Tekirdağ İl Temsilcisi Zeynep ŞENTOP ŞAHİN ve beraberindeki KADEM İl Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.