2016-11-17

TRT DİYANET’İN GENÇ İLAHİYAT PROGRAMI FAKÜLTEMİZDE

TRT Diyanet TV, ülke çapında İlahiyat Fakültelerinde sürdürdüğü 'Genç İlahiyat' adlı Aktüel Sohbet programının bir yenisini 10 Kasım 2016 tarihinde Fakültemizde düzenledi.

“İtaat Kültürü” konusunun ele alındığı programda konuşmacı olarak yer alan Hitit Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet EVKURAN konuyla ilgili bilgiler vererek öğrencilerin sorularını cevapladı.

Fakültemizin ve Üniversitemizin diğer birimlerinden öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği programda Üniversitemiz Rektörü ve Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Osman ŞİMŞEK başta olmak üzere, dekan yardımcılarımız Doç. Dr. Osman KARA, Yrd. Doç. Dr. Yakup BIYIKOĞLU, öğretim elemanları, müftülük ve milli eğitim personeli, ilimizdeki sivil toplum kuruluşlarının mensupları  yer aldı. Mustafa CİHAD'ın verdiği Tasavvuf Musikisi konseriyle son bulan program TRT Diyanet kanalında önümüzdeki günlerde yayınlanacaktır.