2016-04-12

Öğretim Görevlimiz Yrd. Doç. Dr. Yakup Yüksel Malkara'da Kutlu Doğum Konferansına Konuşmacı Olarak Katıldı.

09-20 Nisan 2016 Tarihleri Arası Kutlu Doğum Haftası Olması Nedeniyle Malkara İlçe Müftülüğü Tarafından 13 Nisan 2016 Çarşamba Günü Saat:20.30 da Malkara Kültür Sarayı Salonunda Konferans Düzenlendi. Konferans; Saygı Duyuruşu, İstiklal Marşı ve Balabancık Mahalle Camii İmam-Hatibi Erkan DURGÜR' ün Okuduğu Kur' an-ı Kerim'in Ardından İlçe Müftümüz Fahrettin KAYA'nın Selamlama Konuşması ile Devam Etti. Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Yakup YÜKSEL tarafından “Hz. Peygamber, Tevhid ve Vahdet – Gelin Birlik Olalım” Konulu Konferans Verildi.

Konferansa İlçe Kaymakamı; Osman ALTIN, Şarköy İlçe Müftüsü; Arif YEŞİLOĞLU, Malkara Belediye Başkan Yardımcısı; Celal YILMAZ, Daire Amirleri ile Vatandaşlarımız Katıldı. İlçe Müftülüğümüz Tarafından Programın Sonunda Kitap Dağıtıldı. Malkara Belediye Başkanlığı Tarafından da Pilav İkram Edildi.

Yrd. Doç. Dr. Yakup Yüksel hocamızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.