İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2014-09-15

İlahiyat Fakültesi Dekan Mesajı



                Sevgili Gençler;

                Elde ettiğiniz başarılarla Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ailesine katılımınızdan ötürü sizleri yürekten kutluyor, ailelerinizi de tebrik ediyorum. Sizlere “Seçtiğiniz alanda hayallerinizi gerçekleştireceğiniz Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesine hoş geldiniz” diyor, fakültemizi tercihinizden dolayı sizlere ayrıca teşekkür ediyorum.

                Sizler, fakültemizin ilk öğrencileri olma avantajıyla ülkesini, milletini, insanlığı ve mesleğini seven; ahlâkî, kültürel ve sosyal değerlere bağlı; topluma ve insanlığa yararlı olma idealini özümsemiş bir nesil için ilk tecrübe olacaksınız. Böylece gelecekte kardeşliğin, hoşgörünün, barışın, adaletin, refahın ve verimliliğin gerçekleşmesinde sizin de payınız olacaktır. Özellikle de fakültemizden mezun olduktan sonra dinî ve sosyal bilimler alanındaki donanımınızla bu meziyetlerinizi taçlandırmış olacaksınız.

               Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi, yetenekli gençlerle alanında derinleşmiş değerli öğretim üyelerini bir araya getirerek; evrensel düzeyde ilme katkıda bulunmayı amaçlamaktadır. Bu misyon çerçevesinde fakültemiz, merak duyan, sorgulayan, araştıran ve sorumluluk alan fertler olarak yetişmeniz yolunda siz öğrencilerimize gerekli her tür donanımı sunacaktır. Diğer yandan, ilmî gelişmelere ve üretilen bilgilerin topluma yayılmasına katkıda bulunmak üzere, ulusal ve uluslararası düzeyde bir referans noktası olmak için de çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz.

              Sizleri bu duygu ve düşüncelerle tekrar selamlıyor, başarılı ve huzurlu bir eğitim-öğretim yılı geçirmenizi diliyorum.

 

 

 

                                                                                                      Prof. Dr . Osman ŞİMŞEK

                                                                                                              Rektör (Uhdesinde )