2016-04-05

Arapça Öğretim Görevlilerimiz İmam Hatip Liseleri Arası Arapça Yarışmalarında Jüri Olarak Görev Aldılar

Fakültemiz öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Osman ARPAÇUKURU, Öğr. Gör. Muhammet Ali TEKİN, Okutman Ömer HAYRAN ve Okutman Necmettin ÖZTÜRK hocalarımız 02.04.2016 tarihinde Millî Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü’nün koordinesinde, Akademi Lisan ve İlmi Araştırmalar Derneği’nin destekleriyle “Arapça Öğretimini Geliştirme Projeleri” kapsamında Türkiye’deki İmam Hatip okulları arasında yedincisi düzenlenen Arapça Yarışmalarının Tekirdağ il elemelerinde sabah imam hatip liseleri arasında, öğleden sonra da imam hatip ortaokulları öğrencileri yarışmalarında Jüri olarak görev yapmışlardır.

Fakülte hocalarımıza çalışmalarında başarılar dileriz.