2024-07-12

Geniş Katılımlı Akademik Toplantı İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi

12 Temmuz 2024 tarihinde Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'nde geniş katılımlı bir akademik toplantı gerçekleştirildi.
Toplantının açılış konuşmasını, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN yaptı. Prof. Dr. Hasan KESKİN, akademik toplantıların bilgi paylaşımı ve bilimsel tartışmalar için önemli bir platform olduğunu vurguladı. Ayrıca, fakülte iç paydaşı olan katılımcılara teşekkür ederek, başarılı bir toplantı geçirmelerini diledi.
Toplantı, katılımcıların bilgi ve tecrübelerini paylaştığı, yeni akademik işbirliklerinin temellerinin atıldığı verimli bir ortam sağladı. Kapanış konuşmasında, Prof. Dr. Hasan KESKİN, toplantının başarılı geçtiğini ve benzer etkinliklerin gelecekte de düzenleneceğini belirterek, emeği geçen herkese teşekkür etti.