2024-05-07

Felsefe ve Din Bilimleri Yüksek Lisans Programı Tanıtım Toplantısı Gerçekleştirildi

Fakültemiz, akademik yelpazesine yeni bir soluk katmak üzere bu sene açılacak olan Felsefe ve Din Bilimleri Yüksek Lisans Programı için bilgilendirme toplantısı düzenledi. 03 Mayıs Cuma günü saat 14.00'te fakültemizin konferans salonunda gerçekleştirilen toplantıya öğrenci ve akademisyenler yoğun ilgi gösterdi.
Toplantı, Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hasan Keskin'in açılış konuşmasıyla başladı.
Felsefe ve Din Bilimleri Bölüm Başkanı Doç. Dr. Halil Temiztürk, yüksek lisans programının tanıtımı ve teknik detayları hakkında katılımcıları bilgilendirdi. Ardından sırasıyla Din Eğitimi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Muzaffer Üzümcü, Din Eğitimi Temel Yeterlilikleri; İslam Felsefesi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ramazan Turan, İslam Felsefesi Temel Yeterlilikleri; ve Din Felsefesi Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Ahmet Bayındır, Din Felsefesi Temel Yeterlilikleri konularında katılımcılara detaylı bilgiler sundular.
Program, katılımcıların sorularını yanıtlamaları için düzenlenen etkinlikle devam etti. Öğrencilerin ve akademisyenlerin ilgiyle takip ettiği soru-cevap bölümü, programın interaktif bir ortamda tamamlanmasını sağladı.
Fakülte yönetimi, yeni açılacak olan Felsefe ve Din Bilimleri Yüksek Lisans Programı'nın akademik ve sosyal anlamda zengin bir deneyim sunacağını belirterek katılımcılara teşekkür etti.