İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2015-09-05

2015-2016 Güz Yarıyılı Kayıt Yenileme İşlemleri



 

 

NAMIK KEMAL ÜNİVERSİTESİ
2015-2016 AKADEMİK YILI GÜZ YARIYILI
DERS KAYDI YENİLEME İŞLEMLERİ

 

1- 2015-2016 ÖSYS ile yerleşen 1. sınıf öğrencilerinden öğrenim ücretini yatıranlar ile belgelerini teslim edenlerin ders kaydı Öğrenci İşleri Daire Başkanlığı tarafından yapılacaktır.

2- Ders Kayıtları 07-11 Eylül 2015 tarihleri arasında yapılacaktır.
3- 11 Eylül 2015 Cuma günü mesai saati bitiminden itibaren ders kayıt ekranı öğrencilere kapatılacaktır.

4- Ders kaydı yaptıran öğrencilerimiz 14-18 Eylül 2015 tarihleri arasında sadece danışmanı ile birlikte ders ekle-çıkar yapabileceklerdir.

4- 11 Eylül 2015 Cuma günü mesai bitimine kadar kaydını yaptırmayan öğrenciler bölüm başkanlığına yazılı mazeretli kayıt başvurusu yapması ve mazeretlerinin kabulu halinde en son 18 Eylül 2015 tarihine kadar sadece danışmanı ile birlikte mazeretli kayıt yapabilecektir.

5- Mazeretli kayıt süresi /ders ekle-çıkar süresi sona erdiğinde ders kayıt sistemi öğrenci ve danışmana kapatılacaktır.

6- Öğrencinin ders kaydının geçerli olabilmesi için;

a) Varsa öğrenim ücretini/harcını yatırmalıdır. Öğrenim ücreti/harcı Halk Bankası şubelerine öğrenci numarası söylenerek yatırılacak. (denmesi gereken tutarın yanlış olduunu düşünyorsanız deme yapmadan öğrenci ileri brosu ile grüşmelisiniz)

b) ogr.nku.edu.tr adresinden derslerini seçmelidir.
c) İnternetüzerindenyapılandersseçimidanışmantarafındanonaylanmalıdır.
d) Ders seçimi danışman tarafından onaylandıktan sonra en son 18 Eylül 2015 tarihine kadar

danışman ile şahsen görüşülerek ders kayıt formu onaylanmalı ve banka dekontu teslim edilmelidir.

7- Öğrencinin kayıtlanması gereken dersler otomasyon üzerinden görülecektir. Ancak öğrencinin alması gerektiği halde otomasyon üzerinde görülmeyen dersler var ise danışman veya akademik birim öğrenci işleri bürosu çalışanları aracılığı ile ders ilave ettirilmelidir.

8- Öğrenciler kayıt yaptırmadıkları derslerin sınavlarından başarılı olsalar dahi sınav sonulatranskriptlerine ilenmeyecektir. Öğrenciler kayıt yenileme ileminin tmünden sorumludur.

Derse kayıt yaptırmayan öğrencilerin devam listelerinde isimleri bulunmayacaktır. Bu durumda devam listesinin altına isminizi yazmayınız, danışmanınız ve öğrenci ileri bürosu ile grüşerek ders kaydınızı kontrol ediniz.

page1image16208