İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2024-04-04

4. Sınıf Öğrencilerimizle İftar Programı Düzenlendi



DEKANLIĞIMIZIN İFTAR PROGRAMI
Dekanlığımız 28 Mart 2024 Perşembe akşamı Fakültemiz 2023-2024 yılında mezun olacak olan son sınıf öğrencilerine yönelik bir iftar programı düzenledi.
TNKÜ  Sosyal Yaşam Merkezinde gerçekleşen iftar programına Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ, Prof. Dr. Gülsüm ÖZKAN, Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, Dekan Yardımcıları Doç. Dr. Vezir HARMAN, Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI, Fakültemiz Akademik ve İdari Personeli ile birlikte son sınıf öğrencileri iştirak etti.
İftar öncesi başlayan ve sunuculuğunu Fakültemiz Öğr.Gör. Ramazan TUTAL'ın yaptığı programda  son sınıf öğrencimiz Hüseyin AKTAY Kur'an-ı Kerim'den bir aşr-ı şerîf okudu. İftar ezanını yine son sınıf öğrencilerimizden Oğuzhan ATEŞ okurken iftar duasını da aynı şekilde son sınıf öğrencimiz Samet KÖK yaptı.
Ramazan’ın manevi huzurunun da hissedildiği iftar yemeği sonrasında Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Hasan KESKİN gerçekleştirdiği konuşmada “Hepimizin bir arada olduğu böyle bir birlikteliği bize nasip ettiği için Rabbimize sonsuz hamd ve sena olsun. Geleneksel hale getirdiğimiz son sınıf öğrencilerimizle iftarımızdan dolayı hakikaten çok mutluyuz. Bu birlikteliğin bizim için ayrı bir manevi değeri var. Mezun olsanız da yine görüşeceğiz. Burası daima sizin yuvanızdır. Başta Rektör Yardımcılarımız ve Hocalarımıza ve siz kıymetli öğrencilerimize katılımınızdan dolayı ayrı ayrı şükranlarımı sunuyorum. Bu programın gerçekleşmesinde emeği geçenlere çok teşekkür ediyorum.Allah razı olsun” şeklinde konuştu.
Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Celalettin VATANDAŞ konuşmasında mezun olacak öğrencilere gelecek hayatlarında başarılar dilerken onların çok iyi yerlere geleceğine inandığını ve gittikleri yerlerde hem Üniversitemizi hem İlahiyat Fakültemizi en güzel şekilde temsil edeceklerini vurguladı. Yapılan bu konuşmalardan sonra program sona erdi.