2024-10-03

Dekan Yardımcımız Hafız Yetiştirme Programı Kapsamında Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Fakültemiz Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Vezir Harman, 02 Ekim 2024 tarihinde Çorlu İlçe Müftüsü'nün nazik daveti üzerine, Çorlu İlçe Müftülüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ortaklaşa yürüttüğü Hafız Yetiştirme ve Akademik Başarıyı Destekleme Programı kapsamında bir ziyarette bulundu. Ziyaret kapsamında, Çorlu Hamidiye Kur’an Kursu ve Öğrenci Yurdunda ortaokul öğrencileriyle bir araya gelindi.
Doç. Dr. Harman ve öğrenciler, birlikte öğle namazı kılmalarının ardından, "Selamlaşma" konulu sıcak bir sohbet gerçekleştirdiler. Sohbet esnasında öğrencilerle selamlaşmanın İslam'daki yeri ve önemi üzerinde duruldu. Program, ilahi okumalarıyla zenginleştirilerek samimi bir atmosferde devam etti.
Bu tür etkinliklerin, öğrencilerin hem manevi gelişimlerine hem de akademik başarılarına katkı sağlamayı hedeflediğini vurgulayan Doç. Dr. Harman, programın önemine değinerek Çorlu İlçe Müftüsü ve programın yürütücülerine teşekkürlerini iletti.