2024-05-12

Dekanlığımıza Nezaket Ziyareti

Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi İslam Felsefesi Öğretim Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Necip YILMAZ beraberinde Tekirdağ İl Müftülüğü Diyanet Gençlik Merkezi Manevi Danışmanı Nuran TURAN ile birlikte Dekanımız Prof. Dr. Hasan KESKİN’e bir nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Öğretim üyemiz Doç. Dr. Yakup BIYIKOĞLU da hazır bulundu. Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette  İlahiyat Fakültelerinde öğrencilere yönelik gerçekleştirilecek hizmetler üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti. Fakültemiz Dekanlığı adına Hocalarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.