İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2024-06-15

Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı’na Nezaket Ziyareti



Fakültemiz Dekan Yardımcıları, Doç. Dr. Vezir HARMAN ve Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI, Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa CANLI'yı makamında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini ilettiler.
Ziyarette Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yardımcıları Dr. Öğr. Üyesi Abdullah DEMİRCİ ve Dr. Öğr. Üyesi EYÜP ÖZTÜRK ile  Arap Dili Belagatı Ana Bilim Dalı Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Mehmet GÜRBÜZ hazır bulundular. 
Fakültemiz paydaşlarından olan Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi'ne düzenlenen bu nazik ziyaret Fakülteler arası akademik ve idari birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmiştir.
Kırklareli Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa CANLI ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, üniversitenin eğitim ve araştırma hedefleri doğrultusunda tüm akademik ve idari personelle el ele vererek çalışacaklarını ifade etti.
Ziyaret, fakültelerin akademik başarılarını daha da yükseltme ve öğrencilerimize en iyi eğitimi sunma konusundaki karşılıklı taahhütlerle son buldu.