İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2024-05-23

Coğrafyaları Oku-Yorum Atölyesi: FİLİSTİN 5. Oturumu Düzenlendi



20 Mayıs 2024 tarihinde, Coğrafyaları Oku-Yorum Atölyesi: Filistin, 5. Oturumu'nu gerçekleştirdi. Doç. Dr. Halil TEMİZTÜRK moderatörlüğünde düzenlenen etkinlikte, Filistin'e Musevi Göçü ve Siyonizm adlı kitap mercek altına alındı.
Doç. Dr. Halil TEMİZTÜRK'ün moderatörlüğünde Gazze ile Dayanışma Çadır Alanında gerçekleşen oturum, interaktif bir ortamda geçti. Katılımcılar, kitaptaki önemli noktaları tartıştılar ve kendi görüşlerini paylaşarak zengin bir sohbet atmosferi oluşturdular.
Etkinlik, genç araştırmacılar ile deneyimli akademisyenleri bir araya getirerek, farklı perspektiflerden bakma ve düşünme imkanı sundu. Coğrafyaları Oku-Yorum Atölyesi: Filistin'in bu etkinliği, katılımcıların kendi bakış açılarını zenginleştirme ve derinlemesine düşünme şansı buldukları bir platform olarak öne çıktı.
Coğrafyaları Oku-Yorum Atölyesi'nin ilerleyen oturumları da benzer şekilde Filistin hakkında yazılmış çeşitli eserleri ele alarak katılımcıları Filistin'de yaşananlar üzerine düşündürmeye devam edecek.