İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2024-05-16

Dekanlığımıza Nezaket Ziyareti



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile Tekirdağ İl Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Küresel Siyonizm ve Gazze” başlıklı konferansını vermek üzere Tekirdağ’da bulunan İstanbul Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Şinasi GÜNDÜZ Dekanımız Prof. Dr. Hasan KESKİN’e bir nezaket ziyaretinde bulundu.
 Ziyarette Tekirdağ İl Müftü V. Yusuf BEKTAŞ,  İl Müftü Yrd. Harun BAYRAKTUTAR, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Vezir HARMAN, Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI, Öğretim Üyelerimiz Doç. Dr. Yakup YÜKSEL,  Doç. Dr. Muzaffer ÜZÜMCÜ, Doç. Dr. Halil TEMİZTÜRK, Arş. Gör. Dr. Halil İbrahim DELEN hazır bulundu.
Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette İslam Dünyasının sorunları ile İlahiyat Fakültesi’nin sorumlulukları üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti ve günün anısına Fakültemizin düzenlediği çalışmalar arasında yer alan ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yayını olan “Tekirdağ’da Dinî Ve Kültürel Hayat”, ve “Tarihten Günümüze Tekirdağ’ın Değerleri -Alimler, Eserler, Kurumlar” adlı kitaplar ile Fakültemiz Hocaları tarafından telif edilen “Vahdetin İnşasında Nebevi Yöntem”  adlı kitabı Prof. Dr. Şinasi GÜNDÜZ'e takdimde bulundu.
Fakültemiz Dekanlığı adına Hocamıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.