İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2024-05-12

Dekanlığımıza Nezaket Ziyareti



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile Tekirdağ İl Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Bir Hayat Rehberi Olarak Kur'an” başlıklı konferansını vermek üzere Tekirdağ’da bulunan 29 Mayıs Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda ülkemizin önde gelen Kıraat âlimlerinden Şeyhü'l-Kurrâ Dr. Fatih ÇOLLAK beraberinde Tekirdağ İl Müftü V. Yusuf BEKTAŞ ile birlikte Dekanımız Prof. Dr. Hasan KESKİN’e bir nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Osman KARA, Doç. Dr. Yakup YÜKSEL, Doç. Dr. Yakup BIYIKOĞLU, Doç. Dr. Fatih KÖSE, Doç. Dr. Ramazan TURAN, Doç. Dr. Zehra TAMDOĞAN GÖZÜTOK, Dr. Öğr. Üyesi Fatih ÇINAR, Öğr. Gör. Ömer HAYRAN, Öğr. Gör. Hikmet ÇADIR, Öğr. Gör. Ramazan TUTAL hazır bulundu.
Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette Kur'an Eğitimi ile İlahiyat Fakültesi’nin çalışmaları ve öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek hizmetleri üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti ve günün anısına Fakültemizin düzenlediği çalışmalar arasında yer alan ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yayını olan “Tekirdağ’da Dinî Ve Kültürel Hayat”, ve “Tarihten Günümüze Tekirdağ’ın Değerleri -Alimler, Eserler, Kurumlar” adlı kitaplar ile Fakültemiz Hocaları tarafından telif edilen “ Vahdetin İnşasında Nebevi Yöntem” adlı kitabı Şeyhü'l-Kurrâ Dr. Fatih ÇOLLAK'a takdimde bulundu.
 
Fakültemiz Dekanlığı adına Hocalarımıza ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.