2024-09-29

Akademik Kurul Toplantısı Yapıldı

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2024-2025 Eğitim-Öğretim Yılı Akademik Kurul Toplantısı, 27 Eylül 2024 Cuma günü saat 14:30'da Fakülte Toplantı Salonu'nda gerçekleştirildi.
Toplantıya, Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hasan Keskin, bölüm başkanları ve akademik personel katıldı.
Toplantının açılış konuşmasını gerçekleştiren Dekan Prof. Dr. Hasan Keskin, fakültenin geçen akademik yıldaki başarılarına değinerek, öğretim kadrosuna özverili çalışmaları için teşekkür etti. Ardından, 2024-2025 akademik yılı için belirlenen hedefler ve stratejik planlar üzerine bilgiler verildi.
Toplantıda, ders programları, araştırma projeleri ve öğrenci faaliyetleri gibi çeşitli konular tartışılarak, fakülte genelinde akademik iş birliğini artırmaya yönelik öneriler sunuldu.
Akademik kurul dilek ve temennilerin belirtilmesiyle sona ermiştir.