2024-06-07

Öğrencimiz İlahiyat Öğrencileri Kongresi’ne Katıldı

Ankara Yıldırım Beyazıt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ev sahipliğinde, AYBÜ İslami İlimler Topluluğu tarafından düzenlenen İlahiyat Öğrencileri Kongresi, Türkiye'nin 81 ilinden gelen İlahiyat öğrencilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Kongrede, fakültemizi Muhammed Emin Akagündüz adlı öğrencimiz temsil etti.
Protokol konuşmalarını, Kongre Yürütücüsü Doç. Dr. Fatma Bayraktar Karahan, İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Murat Demirkol, Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Doç. Dr. Burhan İşliyen, GSB Gençlik Hizmetleri Genel Müdür Yardımcısı M. Tayyip Kahyaoğlu, YÖK Üyesi Prof. Dr. Hüseyin Karaman ve AYBÜ Rektörü Prof. Dr. Ali Cengiz Köseoğlu yaptı. Kongrede, temsilci öğrenciler tarafından "İlahiyat Öğrencilerinin Sorunları" gündeme getirildi.
Kongrenin ardından düzenlenen Ankara gezisi kapsamında, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi ve Türkiye Cumhurbaşkanlığı Özel Kalem Müdürü Büyükelçi Doç. Dr. Hasan Doğan'ın özel davetiyle T.C. Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ziyaret edildi.
Öğrencimiz Muhammed Emin Akagündüz'ü tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.