2024-03-22

Dekanımız İlahiyat-İslami İlimler Fakülteleri Arası Hafızlık Yarışması Marmara Bölgesi Finali’nde Dereceye Giren Öğrencimizi Tebrik Etti

Diyanet İşleri Başkanlığı Mushafları İnceleme ve Kıraat Kurulu Başkanlığı-Türkiye İlahiyat ve İslami İlimler Fakülteleri Dekanlar Konseyi İş birliği ile 06 Mart 2024 tarihinde düzenlenen ve Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen İlahiyat-İslami İlimler Fakülteleri Arası Hafızlık Yarışması Marmara Bölgesi Finali'nde fakültemiz öğrencilerinden Ola Aziz üçüncü oldu.
Yarışma sonuçlarının açıklanmasının ardından fakülte dekanı, Ola Aziz'i makamında kabul ederek başarısından dolayı tebrik etti. Aziz'e gösterdiği üstün performans ve başarı dolayısıyla fakülte tarafından özel bir hediye sunuldu. Hediye takdimi sırasında fakülte dekan yardumcılarımız Doç. Dr. Vezir Harman ile Dr. Öğr. Üyesi Hızır Yağcı da hazır bulundular.
Fakülte dekanı, yaptığı açıklamada, "Öğrencimiz Ola Aziz'in elde ettiği başarı, fakültemizin eğitim kalitesini ve öğrencilerimizin potansiyelini bir kez daha ortaya koymuştur. Bu tür yarışmalara katılan ve fakültemizi başarıyla temsil eden tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz. Ola Aziz'i başarısından dolayı bir kez daha kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verdi.
Ola Aziz ise elde ettiği başarıdan dolayı duyduğu mutluluğu dile getirerek, kendisine destek olan öğretim görevlilerine ve ailesine teşekkür etti. Aziz, bu başarının kendisi için önemli bir motivasyon kaynağı olduğunu belirtti ve gelecekte de benzer başarıları elde etmek için daha fazla çalışacağını söyledi.