2016-04-12

Öğretim Görevlimiz Yrd. Doç. Dr. Yakup YÜKSEL Hayrobolu'da Kutlu Doğum Konferansına Konuşmacı Olarak Katıldı.

Hayrabolu İlçe Müftülüğü, Sadi Kıyak Öğretmenevinde Kutlu Doğum Haftası Etkinliği düzenledi. Hayrabolu Müftüsü Veysel Işıldar’ın ev sahipliğinde gerçekleştirilen program Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı. Kur’an-ı Kerim okunmasıyla devam eden program İlçe Müftüsü Veysel Işıldar’ın “Kesretten Vahdete, Gelin Birlik Olalım” temalı Kutlu Doğum Haftası hakkında konuşmasıyla devam etti. Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Görevlimiz Yrd. Doç. Dr. Yakup Yüksel’in konuşması salonu dolduran vatandaşlarca ilgiyle dinlendi.

Yrd. Doç. Dr. Yakup Yüksel hocamızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.