2024-06-07

Fakültemiz Mezuniyet Töreni Gerçekleşti

Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi 2023-2024 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni büyük bir coşkuyla gerçekleşti.
Tekirdağ NKÜ Rektörlük Konferans Salonu’nda düzenlenen ve Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başlayan programa Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr.  Celalettin VATANDAŞ, İlahiyat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Vezir HARMAN ve Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI, Fakültemiz akademik ve idari personeli, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, öğrencilerimizin velileri ile çok sayıda öğrenci katıldı.
Törenin açılışında Rektör Yardımcısı Prof. Dr.  Celalettin VATANDAŞ ve İlahiyat Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN birer konuşma gerçekleştirdi.
Ardından Fakülte Birincimiz Hatice Kübra AKYÜN, mezunlar adına bir konuşma yaptı ve Yaş Kütüğüne Mezuniyet Plakasını çaktı.
Programın devamında Fakülte 1.’si Hatice Kübra AKYÜN, Fakülte 2.’si Zeynep ÖZEN ve Fakülte 3.’sü Reyhan ÇİĞDEM'e takdimde bulunuldu.
Sonrasında fakülte akademisyenleri tarafından mezun olan öğrencilere mezuniyet beratları takdim edildi.
Geleneksel kep atma töreni ile mezuniyet programı son buldu.