2022-09-05

Arapça Hazırlık Öğrencilerinin Dil Becerilerini Geliştirmeye Yönelik Yaz Kampı Bu Sene de Gerçekleştirildi

Arapça Hazırlık öğrencilerinin Arapça becerilerini geliştirmek için 2018 ve 2019 yıllarında gerçekleştirilen Arapça ve İslami İlimler kampı, bu sene de gerçekleştirildi. Sivas'ta 1 ay süreli olarak gerçekleştirilen kamplara şu ana kadar toplam 259 öğrenci katıldı.

Kampta, Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Alim Yıldız ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ünal Kılıç, Prof. Dr. Hüseyin Akkaya, Prof. Dr. Sabri Erturhan, Prof. Dr. Kadir Özköse, Dr. Öğr. Üyesi Durmuş Aslan ve TNKÜ İlahiyat Fakültesi'nden Dr. Muhammet Ali Tekin ders verdiler.

Bu sene kursumuzda ders veren hocalarımız: Dr. Selahattin Yılmaz, Ahmet Akgül, Dr. Öğr. Üyesi Süleyman Cesur, Öğ. Gör. Selman Molla Yahya, Ayşe Çağlak, Fatih Çınar, Zikrullah Akgül, Abdülkerim Koçyiğit, Hasan Gökkaya ve Mehmet Tuna.