2022-10-26

Fakülte Dekanımız ve Öğretim Üyelerimiz INCSOS VIII. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi’ne Katıldılar

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı Prof. Dr. Mustafa ŞENTOP’un himayelerinde ve teşrifleriyle Üniversitemiz ev sahipliğinde, Uluslararası Balkan Üniversitesi iş birliği ile organize edilen “8. Uluslararası Sosyal Bilimler Kongresi” (INCSOS VIII)'ne fakülte hocalarımız tarafından büyük bir katılım gösterildi.

Programa başta fakülte dekanımız sayın Prof. Dr. Hasan KESKİN olmak üzere, fakültemiz öğretim üyelerinden; Doç. Dr. Ömer YILMAZ, Doç. Dr. Ramazan AKKIR, Doç. Dr. Yakup YÜKSEL, Öğr. Gör. Dr. Osman ARPAÇUKURU, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet BAYINDIR, Dr. Öğr. Üyesi Zehra GÖZÜTOK TAMDOĞAN, Dr. Öğr. Üyesi Yasemin SARI, Dr. Öğr. Üyesi Halil TEMİZTÜRK, Arş. Gör. Halil İbrahim DELEN, Dr. Öğr. Üyesi Emine Nurefşan DİNÇ hocalarımız sözlü bildiriyle katkı sundular.

Program kitapçığı için tıklayınız.

Hocalarımızı tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.