2019-10-22

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Tekirdağ İl Temsilcisi Zeynep Şentop Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerinin Dekanımızı Ziyaretleri

KADEM Tekirdağ İl Temsilcisi Zeynep Şentop Şahin, KADEM İl Ekonomi Komisyonu Başkanı Güniz Özcan ve KADEM İl Eğitim Komisiyonu Başkanı ve Tekirdağ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ülkü Uslu Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan Keskin'i ziyaret ederek daha etkili işbirliği için görüş alışverişinde bulundular. Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Özkan Öztürk'ün de hazır bulunduğu toplantıda, Prof. Dr. Hasan Keskin İlahiyat Fakültemizin bütün kadrolarıyla bölgemizde gerçekleşecek kadın çalışmalarına her türlü desteği sunmaya hazır olduğunu belirtti. Oldukça verimli geçen ziyarette KADEM ile birlikte gerçekleştirilebilecek projeler ve işbirliği imkanları konuşuldu.

KADEM Tekirdağ İl Temsilcisi Zeynep Şentop Şahin ve Yönetim Kurulu Üyelerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.