2021-04-15

Mesai Saatleri Değişikliği

13 Nisan 2021 tarihli ve 2021/8 Cumhurbaşkanlığı genelgesiyle; COVİD-19 salgınının ülkemizde yayılımının en aza indirilmesi amacıyla, bu salgınla mücadeleyi ve salgının etkilerinin azaltılmasına yönelik faaliyetleri zafiyete uğratmama ve kamu hizmetlerini aksatmama şartıyla kamu kurum ve kuruluşlarının günlük çalışma saatleri, uzaktan çalışma, dönüşümlü çalışma ve esnek çalışma yöntemleri getirilmiştir. Söz konusu Genelge kapsamında Kurumumuzda görev yapmakta olan Üniversitemiz Hastanesi personelleri ve Güvenlik personelleri hariç, birim amirlerinin kontrolü dahilinde idare iş ve işlemlerin aksatılmayacak şekilde mesai saatleri, 15.04.2021 tarihinden geçerli olmak üzere saat 10:00-16:00 olarak belirlenmiş ve dönüşümlü çalışma yöntemine geçilmiştir.