2022-12-17

Sofya Yüksek İslam Enstitüsü Rektörlüğü ve Bulgaristan Müslümanları Başmüftülüğü’nden Dekanlığımıza Ziyaret

Sofya Yüksek İslâm Enstitüsü Rektör Yardımcısı Dr. Abdullah TIRABZON, Bulgaristan Müslümanları Başmüftülüğü  Yüksek İslâm Şurası Başkanı Dr. Vedat Sabri AHMET, Sofya Bölge Müftüsü Beyhan MEHMET, Musab Sabri AHMET Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN'e nezaket ziyaretinde bulundular. Ziyarette Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI ve Doç. Dr. Vezir HARMAN ile öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Osman KARA, Doç. Dr. Yakup BIYIKOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Hasan Sabri ÇELİKTAŞ, Dr. Öğr. Üyesi Ahmet BAYINDIR, Dr. Öğr. Üyesi Muzaffer ÜZÜMCÜ hazır bulundular.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Prof. Dr. Hasan KESKİN, Bulgaristan Müslümanlarıyla ve özelde Sofya Yüksek İslâm Enstitüsü ile etkinlikler gerçekleştirmek istediklerini ifade etti. İki kurum arasında geliştirilecek yakın ilişkilerin kardeşlik bağlarını güçlendireceğine dikkat çekildi. Dekanımız, bu kapsamda fikir alışverişinde bulunmak ve yapılacak işleri planlamak için bir kez daha bir araya gelmek istediklerini belirtti.

Ziyaretlerinden dolayı misafirlerimize ve hocalarımıza teşekkür ederiz.