2022-12-13

Tekirdağ İl Müftülüğü ve Çorlu İlçe Müftülüğü’nden Fakülte Dekanlığımıza Ziyaret

Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK ve beraberinde İl Müftü Yardımcıları Yusuf BEKTAŞ ve Harun BAYRAKTAR; İl Müftülüğü Din Hizmetleri Uzmanı Osman KILIÇOĞLU ile Çorlu İlçe Müftüsü Dr. Mevlüt HALİLOĞLU ve beraberinde Çorlu Uzman Vaizi Mehmet BAĞCI, Çorlu Müftülüğü Şube Müdürü Fatih AKYOL, Çorlu Din Gönüllüleri Derneği Başkanı Burak GÖZ Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN'e ziyarette bulundular.Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI ve Öğretim Üyelerimiz Prof. Dr. Osman KARA, Doç. Dr. Yakup BIYIKOĞLU ve Dr. Öğr. Üyesi Osman Nedim YEKTAR'ın da hazır bulunduğu ziyarette İlahiyat Fakültemiz ile Tekirdağ İl Müftülüğü'nün birlikte gerçekleştirecekleri programlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.Bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekanımız Prof. Dr. Hasan KESKİN İlahiyat Fakültesini hem eğitim-öğretim ve hem de bölgeye toplumsal katkı açısından daha ileriye taşımak ve geliştirmek için çalıştıklarını ve  Tekirdağ İl Müftülüğü ile birlikte şimdiye kadar oldukça güzel ve faydalı programlar  gerçekleştirdiklerini,  benzeri programların devamının önemini vurgulayarak birlikte  yapılan hizmetlerin. daha da artırılarak devam etmesini temenni ettiklerini ifade etti.
Ziyaretlerinden dolayı Tekirdağ ve Çorlu Müftülerimize ve beraberindeki heyete çok teşekkür ederiz.