2021-02-25

Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi

"Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi" kapsamında yer alan YÖK Sanal Laboratuvar Uygulaması 2020-2021 eğitim öğretim yılı güz döneminde 18 üniversitemizde Temel Kimya ve Temel Fizik derslerini alan yaklaşık 15 bin öğrencimizin hizmetine sunulmuştur. 2020-202l eğitim öğretim yılı bahar döneminde ise proje kapsamındaki üniversite sayısı 48'e, uygulamadan yararlanacak öğrenci sayısı da 50 bine yükseltilecektir.

Yükseköğretim Proje Geliştirme ve Destekleme Daire Başkanlığı tarafından başlatılan "Yükseköğretimde Dijital Dönüşüm Projesi" kapsamında yer alan YÖK Sanal Laboratuvar Uygulamasına ilişkin olarak uygulama kapsamında proje kapsamındaki yazı ekinde yer alan üniversitelerde öğrenim görmekte olup, biriminizin bulunduğu bölgede ikamet eden öğrenciler, bilgisayar ve internet altyapısını kullanabilirler.

YÖK Sanal Laboratuvar Projesi'nden yararlanan üniversitelerin listesi için tıklayınız.