İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2022-11-10

Çocuk Eğitimi ve Gelişimi, Cenaze Hizmetleri ve İşaret Dili Sertifikaları



Sevgili Öğrenciler,
Tekirdağ İl Müftülüğü'nden paydaş olarak yaptığımız çalışmalarla ilgili olarak aldığımız geri bildirimde öğrencilerimizin "Çocuk Eğitimi ve Gelişimi Sertifikası" almaya teşvik edilmesi teklif edilmiştir. Bu konuda kendini geliştirmek isteyen öğrencilerimiz "Tekirdağ Halk Eğitim Merkezi Çocuk Gelişimi ve Eğitimi" kurslarına kayıt yaptırabilirler:
https://e-yaygin.meb.gov.tr/pagePrograms.aspx
 
Sevgili Öğrenciler,
Tekirdağ İl Müftülüğü'nden paydaş olarak yaptığımız çalışmalarla ilgili olarak aldığımız geri bildirimde öğrencilerimizin "Cenaze Hizmetleri Sertifikası" almaya teşvik edilmesi teklif edilmiştir. Bu konuda kendini geliştirmek isteyen öğrencilerimiz "Tekirdağ Halk Eğitim Merkezi Cenaze Hizmetleri" kurslarına kayıt yaptırabilirler:
 
Sevgili Öğrenciler,
Tekirdağ İl Müftülüğü'nden paydaş olarak yaptığımız çalışmalarla ilgili olarak aldığımız geri bildirimde öğrencilerimizin "Türk İşaret Dili ile Dini Kavramlar Öğreticiliği Sertifikası" almaya teşvik edilmesi teklif edilmiştir. Bu konuda kendini geliştirmek isteyen öğrencilerimiz "Tekirdağ Halk Eğitim Merkezi Türk İşaret Dili ile Dini Kavramlar Öğreticiliği " kurslarına kayıt yaptırabilirler: