2015-06-01

AKADEMİK GİYSİ TÖRENİ

Üniversitemizde 2014-2015 yılı Bilimsel Başarı Ödülleri ve Öğretim Üyeliğine Yükseltme ve Atanma ile Üniversitemizde Açıktan ve Nakil ile Göreve Başlayan Akademisyenlerin Akademik Cübbe Giyme Töreni Rektörlük Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başlayan törene, Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Osman Şimşek, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. İhsan Soysal ve Prof. Dr. Şefik Kurultay, senatörler, fakülte dekanları, okul müdürleri ile öğretim üyeleri katıldı.

Fakültemiz Öğretim Üyelerinden Yrd.Doç.Dr. Ahmet BAYINDIR,Yrd.Doç.Dr.Özkan ÖZTÜRK, Yrd.Doç.Dr. Nizamettin KARATAŞ ve Yrd.Doç.Dr.Ramazan TURAN’ın akademik bilişlerini  Fakültemiz Dekan Vekili  Yrd.Doç.Dr. Osman KARA  giydirdi.