2022-03-17

Berat Gecesi Özel Programı İcra Edildi

Ramazan Ayının müjdecisi olan Berat Kandili’nde TNKÜ İlahiyat Fakültesi Uygulama ve Tatbikat Cami’nde fakültemiz hocalarının katılımlarıyla 17 Mart 2022 Perşambe akşamı Berat Gecesi Özel programı icra edildi. Program eş zamanlı olarak fakültemiz Youtube kanalı olan TNKÜ İlahiyat TV'de canlı olarak yayınlandı.

Program, Cami görevlileri Emrah TEKBAŞ, Emre TURAN ve Din Hizmetleri Uzmanı Ahmet BEYAZ’ın okuduğu Kur’an-ı Kerim Tilaveti ile başladı. Fakültemiz öğretim üyelerinden  Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Ali TEKİN’in ‘Tevbe: Günahtan Dönen Günahsız Gibidir’ konulu sohbetiyle dinleyenler Berat Kandili’nin feyzinden faydalandı.

Son olarak Dr. Öğr. Üyesi Osman Nedim YEKTAR’ın okuduğu dua ile program sona erdi. Programın ardından dinleyenlere gül suyu ve kandil simidi ikramında bulunuldu.

Programın hazırlanmasında emeği geçen tüm hocalarımıza ve üniversite personelimize teşekkür ederiz.