2024-01-31

BİDR Toplantısı Yapıldı

Fakültemiz, kalite yönetimi ve sürekli gelişim hedefleri doğrultusunda önemli bir adım attı. Kalite Komisyonu ve alt birim çalışma grupları tarafından düzenlenen Bilim İç Değerlendirme Raporu (BİDR) toplantısı, 31 Ocak 2024 tarihinde gerçekleştirildi.
Toplantının amacı, fakültenin bilimsel faaliyetlerini daha da iyileştirmek ve kalite standartlarını artırmak için stratejik adımlar belirlemekti. Kalite Komisyonu, farklı disiplinlerden gelen uzman üyeleriyle bir araya gelerek, önemli konuları değerlendirdi ve çözüm odaklı öneriler geliştirdi.
Alt birim çalışma grupları ise kendi alanlarıyla ilgili detaylı raporlar sunarak, mevcut süreçlerdeki iyileştirme potansiyellerini ortaya koydu. Toplantı, fakülte içinde işbirliği ve iletişimi güçlendirmek adına önemli bir platform sağladı.