2024-03-14

Dekan Yardımcımız Hoşgeldin Ramazan Etkinliğinde Konuşma Yaptı

Tekirdağ Yurdu Müdürlüğünde, Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ahmet ÜZGÜN’ün katkıları, Tekirdağ Yurdu Müdürümüz Erol TAŞKIN’ın destekleri ve katılımıyla  10 Mart 2024 Pazar günü Tekirdağ KYK Yurdunun bahçesindeki ramazan çadırında Ramazan ayının gelişini kutlamak için “Hoşgeldin Ramazan” etkinliği düzenlenmiştir.
Etkinlikte İlahiyat Fakültesi son sınıf öğrencimiz Fatma Zehra DÖNMEZ’in sunumu ve yönetimiyle birlikte, öğrencimiz Sıddık ŞEN’in Kur’an tilaveti sonrasında Dekan Yardımcımız Doç. Dr. Vezir HARMAN hocamız, Ramazan ayının anlamını ve önemini anlattığı Hasbihali ve ardından ilahi dinletisi gerçekleştirmiştir.
Sonrasında İlahiyat Fakültesi öğrencilerimizden Zeynep TATAROĞLU kendi yazmış olduğu “Kudüs” adlı şiirini seslendirmiştir.
Program, İlahiyat fakültesi son sınıf öğrencilerimizden Sedanur GEÇİT ve Ayşenur DOĞAN’ın sahnelediği Karagöz ile Hacivat gölge oyunu ile devam etmiş, keyifli bir program gerçekleştirilmiştir.

Zeynep TATAROĞLU adlı öğrencimizin Kudüs şiirini okumak için tıklayınız.