2024-09-20

Dekan Yardımcımız “Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası” Başlıklı Konferans Verdi

Mevlid-i Nebi Haftası ve Camiler ve Din Görevlileri Haftası münasebetiyle, Çaycuma İlçe Müftülüğü tarafından 17 Eylül Salı günü Çaycuma Kültür Sanat Merkezi Konferans Salonu'nda “Hz. Peygamber ve Şahsiyet İnşası” konulu bir konferans düzenlendi. Etkinlik, Çaycuma Din görevlileri İlahi Korosu'nun dinletisi ile başladı. Ardından Çaycuma İlçe Müftüsü Rıdvan Karataş, açılış konuşmasını yaparak katılımcıları selamladı ve haftanın anlam ve önemine dair kısa bir konuşma gerçekleştirdi.
Konferansın ana konuşmacısı olan Fakültemiz Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Hızır Yağcı, Hz. Peygamber’in örnek şahsiyeti ve bu şahsiyetin bireysel ve toplumsal düzeydeki inşa süreci üzerine derinlemesine bir sunum yaptı.
Programa, Çaycuma Kaymakamı Adem Kaya, din görevlileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlik, toplumsal katılımın geniş olduğu bir atmosferde gerçekleşti. Program, Kaymakam Adem Kaya'nın Dr. Öğr. Üyesi Hızır Yağcı'ya hediye takdimi ile sona erdi.