2023-06-11

Dekanımız, Dekan Yardımcılarımız ve Hocalarımız Aday Din Görevlileri Mesleğe Hazırlık Eğitimi 1. Dönemi Açılış Programına katıldılar.

05 Haziran 2023-19 Ocak 2024 tarihleri arasında yapılacak olan ve 111 aday din görevlisinin eğitim göreceği Tekirdağ Dini İhtisas Merkezi Aday Din Görevlileri Mesleğe Hazırlık Eğitimi 1. Dönemi Açılış Programı, Diyanet Akademisi Tekirdağ Dini İhtisas Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tekirdağ Valisi Aziz YILDIRIM, Diyanet İşleri Başkanlık Müşaviri Zeki SAYAR, Tekirdağ Dini İhtisas Merkezi Müdürü Abdullah ARSLAN’ın açılış ve selamlama konuşmaları yaptığı programa Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI, Doç. Dr. Vezir HARMAN ile Hocalarımız Doç. Dr. Yakup BIYIKOĞLU, Öğr. Gör. Ramazan TUTAL da katıldı.