2023-11-07

Dekanımıza Nezaket Ziyareti

Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ali ÖZTÜRK ve beraberindeki heyet Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN’e bir nezaket ziyaretinde bulundu.
Ziyarette Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Vezir HARMAN, Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI, Öğretim Üyemiz Doç. Dr.Yakup BIYIKOĞLU ve Tekirdağ Diyanet Akademisi Öğretim Görevlisi Dr. Ayhan ŞEN de hazır bulundu.
Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette İlahiyat Fakültelerinin sorunları ve öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek hizmetler üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara  teşekkür etti.
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı olarak Trakya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali ÖZTÜRK'e ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.