İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2023-11-02

Dekanımıza Nezaket Ziyareti



Diyanet Akademisi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman KAAN ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin KAHRAMAN beraberlerinde Tekirdağ Diyanet Akademisi Müdürü Abdullah ARSLAN ile birlikte Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN’e ziyarette bulundu.
Ziyarette Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Vezir HARMAN, Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI, Temel İslam Bilimleri Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Yakup YÜKSEL ile öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Osman KARA, Doç. Dr. Yakup BIYIKOĞLU ve Dinî Mûsiki Sanatçısı Mehmet KEMİKSİZ hazır bulundu.
Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette Diyanet Akademisi ile İlahiyat Fakültesi’nin çalışmaları ve öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek hizmetleri üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti ve günün anısına Fakültemizin düzenlediği çalışmalar arasında yer alan ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yayını olan “Tekirdağ’da Dinî Ve Kültürel Hayat”, ve “Tarihten Günümüze Tekirdağ’ın Değerleri -Alimler, Eserler, Kurumlar” adlı kitapları Diyanet Akademi Başkanı Doç. Dr. Enver Osman KAAN ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Bünyamin KAHRAMAN'a takdimde bulundu.
Diyanet Akademisi Başkanı ve Yönetim Hizmetleri Genel Müdürümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.