İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2023-11-27

Dekanımıza Nezaket Ziyareti



Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN’i ziyaret etti. Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette Fakültemiz Türk Din Mûsiki derslerine de giren Dinî Mûsiki Sanatçısı Mehmet KEMİKSİZ Hocamız da hazır bulundu.
 
Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Doğan KARACOŞKUN'un Fakültemizi ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Dekanımız Prof. Dr. Hasan KESKİN, günün anısına Fakültemizin düzenlediği çalışmalar arasında yer alan ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yayını olan “Tekirdağ’da Dinî Ve Kültürel Hayat”, ve “Tarihten Günümüze Tekirdağ’ın Değerleri -Alimler, Eserler, Kurumlar” adlı kitaplar ile Fakülte Hocalarımız tarafından hazırlanan "Vahdetin İnşasında Nebevî Yöntem" ile "Ahlakın İnşasında Nebevî Yöntem" adlı kitapları takdim etti.
 
Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekanlığı olarak Kilis 7 Aralık Üniversitesi Rektörü Mustafa Doğan KARACOŞKUN' a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.