2024-03-08

Dekanımıza Nezaket Ziyareti

Başakşehir Arap Dili ve İslami İlimler Akademisi Mütevelli Heyet Başkanı Abdullah ARSLAN, Akademi Genel Sekreteri Assad SHAMSI,  El Bab İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmed Mhd Said ALSAADİ beraberlerinde Tekirdağ Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Hacı Bayram Zengin, Süleymanpaşa İlçe Sağlık Müdürü Dr. Rahmi MERAL ile birlikte Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN’e ziyarette bulundu.
Ziyarette Arap Dili ve Belağati Anabilim Dalı Öğretim Görevlimiz Dr. Osman ARPAÇUKURU da hazır bulundu.
Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette Başakşehir Arap Dili ve İslami İlimler Akademisi ile İlahiyat Fakültesi’nin çalışmaları ve öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek hizmetleri üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti.
Biz de İlahiyat Fakültesi olarak misafirlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.