2023-08-04

Dekanımıza Nezaket Ziyareti

İstanbul Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin KESKİN ve beraberinde bulunan Bahçeşehir Üniversitesi İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Sosyoloji Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet ÇELİK, Gazeteci Yazar Turan KIŞLAKÇI, TRT Arabi Kanal Koordinatörü İbrahim KILIÇ ve Sultanbeyli Belediye Başkan Yrd. Muhammed ÇİMEN Dekanımız Prof. Dr. Hasan KESKİN’e bir nezaket ziyaretinde bulundular. Fakültemiz Hocalarından Doç. Dr. Vezir HARMAN, Doç. Dr. Yakup YÜKSEL, Doç. Dr. Yakup BIYIKOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Ali TEKİN ve Fakülte Sekreteri Dursun ÇETİN’in de hazır bulunduğu ziyarette Dekanımız KESKİN ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek İstanbul Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin KESKİN ve beraberindeki heyete teşekkür etti. Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.