İLAHİYAT FAKÜLTESİ
2024-01-04

Dekanımıza Nezaket Ziyareti



Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi İlahiyat Fakültesi ile Tekirdağ İl Müftülüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “Vuslatının 750. Yılında Bir Bilge Olarak Hz. Mevlana ve İnsan” başlıklı konferansını vermek üzere Tekirdağ’da bulunan Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan ALTINTAŞ ile Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK, Dekanımız Prof. Dr. Hasan KESKİN’e bir nezaket ziyaretinde bulundu.
 
Ziyarette Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Vezir HARMAN ve Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI, Öğretim üyelerimiz Prof. Dr. Osman KARA, Doç. Dr. Yakup BIYIKOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Nizamettin KARATAŞ ile Diyanet Akademisi Tekirdağ Dini İhtisas Eğitim Merkezi Müdürü Abdullah ARSLAN ve Eğitim Merkezi Öğr. Gör. Dr. Ayhan ŞEN hazır bulundu.
 
Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette İlahiyat ve İslami İlimler Fakültelerinin genel sorunları, bu hususta yapılması gerekli çalışmalar ile bu Fakültelerin öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek hizmetler üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
 
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti ve günün anısına Fakültemizin düzenlediği çalışmalar arasında yer alan ve Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi yayını olan “Tekirdağ’da Dinî Ve Kültürel Hayat”, ve “Tarihten Günümüze Tekirdağ’ın Değerleri -Alimler, Eserler, Kurumlar” adlı kitaplar ile Fakültemiz Hocaları tarafından telif edilen “ Vahdetin İnşasında Nebevi Yöntem” “ Ahlakın İnşasında Nebevi Yöntem” adlı kitapları Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan ALTINTAŞ’a takdimde bulundu.
 
Selçuk Üniversitesi İslami İlimler Fakültesi Dekanımız ve Tekirdağ İl Müftümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.