2024-03-08

Dekanımıza Nezaket Ziyareti

Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı Hamit ALBAYRAK beraberlerinde Tekirdağ İl Müftüsü Mustafa SOYKÖK ve İl Müftü Yardımcısı Harun BAYRAKTUTAR ile birlikte Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN’e ziyarette bulundu.
Ziyarette Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Vezir HARMAN ile Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI hazır bulundu.
Dekanlık makamında gerçekleşen ziyarette Diyanet İşleri Başkanlığı ile İlahiyat Fakültesi’nin çalışmaları ve öğrencilerine yönelik gerçekleştirilecek hizmetleri üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan KESKİN, bu ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek konuklara teşekkür etti.
Diyanet İşleri Başkanlığı Yönetim Hizmetleri Yatırım Emlak ve Teknik Hizmetler Daire Başkanı ve İl Müftümüze ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz.