2023-05-15

Dekanımız ve Dekan Yardımcılarımız Vaaz ve Hutbe İrad Ettiler

Dekanımız Prof. Dr. Hasan KESKİN ve  Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. Üyesi Hızır YAĞCI ve Doç. Dr Vezir HARMAN Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Selami SAYIN ile birlikte irşad faaliyetleri çerçevesinde Süleymanpaşa İlçe Müftülüğüne bağlı Karacakılavuz Mahallesi camilerinde vaaz ve hutbe îrad ettiler. Bu hafta Cuma namazı öncesi Dekanımız Prof. Dr. Hasan KESKİN Mimar Sinan Camii'nde, Dekan Yardımcılarımız Doç. Dr. Vezir HARMAN Merkez Camii, Dr. Ögr. Üyesi Hızır YAĞCI Aşağı Merkez Camii'nde vaaz verirken Süleymanpaşa İlçe Müftüsü Selami SAYIN da Mimar Sinan Camii'nde hutbe îrad etti. Cuma namazı sonrası sohbette Dekanımız cami cemaatini Fakültemiz ve faaliyetleri hakkında kısaca bilgilendirdi. Daha sonra Karacakılavuz Mahallesinin tarihi ve dini kültürü ile ilgili karşılıklı hasbihalde bulunuldu.