2024-01-24

Dekanımız Çocuk Eğitiminde Kur’ani Yöntemler Başlıklı Konferans Verdi

Derince Belediyesi ve Derince İlçe Müftülüğü iş birliğiyle düzenlenen "Aileler Buluşuyor, Huzuru Konuşuyor" konferans serisi kapsamında "Çocuk Eğitiminde Kur’ani Yöntemler" başlıklı sunumunu gerçekleştimek üzere Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Hasan Keskin, Derincelilerle bir araya geldi.
Yenikent Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinliğe Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil, Derince Belediye Başkan Yardımcısı Züleyha Uslu, meclis üyeleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, din görevlileri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.
Program, Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlarken, Derince İlçe Müftüsü Mecit Amil selamlama konuşmasıyla katılımcılara hitap etti. Müftü Amil'in ardından kürsüye çıkan Prof. Dr. Hasan Keskin, çocuk eğitiminde Kur'ani yöntemlere vurgu yaparak önemli bilgiler paylaştı. Konuşmasında çeşitli örneklerle konuyu detaylandıran Keskin, katılımcıların ilgiyle dinlediği bir sunum gerçekleştirdi.
Derince Belediye Başkanı Zeki Aygün, konferansın sonunda yaptığı konuşmada, Prof. Dr. Hasan Keskin'e katılımları dolayısıyla teşekkür ederek kendisine hediye takdiminde bulundu.